fbpx
Min mini – et venskab – intet mindre
9. september 2014
ATTENTION ALL PASSENGERS on this cyberspace journey!!
28. september 2014
Vis alle

Sex som nybagt mor – JA TAK!

Da jeg blev gravid med vores første barn, var der flere omkring mig, der gav udtryk for, at jeg godt kunne forberede mig selv og min mand på, at når først den lille kom til verden, så kunne der snildt gå op til et år, før sex igen blev en del af dagligdagen. Det fik mig til at tænke over, hvad årsagen nu var til det? Hvor blev den euferi af, omkring det der var skabt i fællesskab, ville den per automatik blive flyttet fra manden og over på barnet?

Jeg var forundret over 2 ting. 1 – hvordan skulle et barn kunne give mig det min mand giver mig og 2 – hvordan skulle jeg kunne gå så længe uden dybfølt lyst og trang til min mand? Og lige meget hvad svarene her ville være, så ville jeg følge ”law of attraction” og tro på, at lysten til min mand ville være tilbage, så snart min krop igen var klar efter fødslen.

Jeg skal være den første til at sige, jeg havde en lang fødsel, kun med få sting til følge. Og ja – jeg ved af egen erfaring, at i dagene efter en fødsel, så er det ikke det først man tænker på at springe i kanen med manden, men når smerten har fortaget sig, så skulle der gerne være en lyst et eller andet sted. Her skal vi huske, at der er mange måder at finde tilbage til hinanden på, vigtigt var det for mig hurtigst muligt at få to-enigheden som par og elskere tilbage og lade sex, kærlighed og omsorg blive en del af dagligdagen som nybagte forældre.

Jeg tænker og jeg undre mig stadig over, de nybagte mødre jeg mødte på min vej, der gav mig et tydeligt indtryk af, at årsagen til at lysten til min mand ville forsvinde var, at jeg ville få nok i barnet og den kærlighed og omsorg der opstår der.

ØH nej vil jeg gerne skære ud i pap – jeg elsker mine børn – men i det første år, er det mig der giver og giver til dem og her er det da netop, at min kære mand kommer ind i billedet og han glædeligt stiller op for at skabe en balance hos mig – netop for at det ikke bliver en mor, der i alle små-børne årene giver og giver til børnene, så længe de ikke giver direkte igen.

En balance skal opretholdes, hvis vi som forældre opretholder en indbyrdes balance, bliver der langt mere overskud til at give og give lidt mere til børnene.

Når det er sagt – ja – jeg har også været træt – min mand og jeg har været trætte – men vi har set hinanden ind i øjnene og sagt – nu må det være, vi skal tæt på hinanden og når der absolut ikke har været overskud, så holder vi løbende gang i gnisten ved at udvikle vores egne forståelse, der gør, at vi har vores lille intime lomme.

SEX giver overskud og det understreger, at vi er sammen om dette projekt der hedder forældre med hårdt arbejde, træthed og masser af skønne stunder med de små størrelser.