Privatlivspolitik

 

Dataansvar

Vi tager din databeskyttelse alvorligt

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

For at beskytte dine persondata bedst muligt, vurderer vi løbende, hvor høj risikoen er for, at vores databehandling påvirker dine grundrettigheder negativt. Vi er især opmærksomme på risikoen for, at du udsættes for diskrimination eller ID-tyveri, eller lider økonomisk tab, tab af omdømme eller datafortrolighed.

I tilfælde af, at de beslutninger, vi har behov for at træffe, er afhængige af, at vi kan behandle følsomme persondata, biometriske oplysninger eller oplysninger om strafbare forhold om dig, gennemfører vi en analyse af konsekvenserne af databehandlingen for din privatlivsbeskyttelse. Konsekvensanalysen gennemføres før, vi begynder at behandle dine persondata.

Kontaktoplysninger

Luise Thye-Østergaard er dataansvarlig og sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger:

Kontaktperson: Luise Thye-Østergaard
Adresse: Carl Baggers Alle 9, 2920 Charlottenlund
CVR: 36237295
Telefonnr.: 2494 2969
Mail: 
info@luisethyeoestergaard.dk

Website: www.luisethyeoestergaard.dk

 

Vi sikrer fair og transparent databehandling

Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Hvis vi indhenter data om dig fra andre, fx en leverandør, myndighed eller samarbejdspartner, oplyser vi dig om det senest 10 dage efter, vi har indhentet dine persondata. Vi oplyser også om formålet med indhentningen og det lovgrundlag, der giver os adgang til at indhente dine persondata.

 

Behandling af persondata

Vi anvender denne type data om dig

Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.

 

De data, vi anvender, omfatter:

Almindelige persondata

I nogle tilfælde har vi behov for at sammenstille dine data med data, vi modtager fra andre aktører, fx fra sociale medier. Hvis sammenstillingen kan afsløre din identitet og oplysninger af privat eller følsom karatker, indhenter vi dit samtykke til behandlingen.

Inden vi eventuelt sammenstiller data, vurderer vi, om der er risiko for, at behandlingen har negativ effekt på din privatlivsbeskyttelse. Hvis det er tilfældet, oplyser vi dig om behandlingen og dens formål og beder om dit samtykke til fortsat behandling.

Du kan gøre indsigelse mod denne form for databehandling og har ret til at få behandlingen begrænset, hvis du mener, de data, vi sammenstiller om dig, er unøjagtige.

 

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål

Vi indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. Det sker, når vi har brug for:

  • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse

 

Vi behandler kun relevante persondata

Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Inden vi behandler dine persondata, undersøger vi, om det er muligt for os at minimere mængden af data om dig. Vi undersøger også, om nogle af de datatyper, vi anvender, kan bruges i anonymiseret eller pseudonymiseret form. Det kan vi gøre, hvis det ikke indvirker negativt på vores forpligtelser eller den tjeneste eller service, vi tilbyder dig.

 

Vi behandler kun nødvendige persondata

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Vi vil gerne være sikre på, at vi kun behandler persondata, der er nødvendige for hvert af vores bestemte formål. Derfor er det indlejret i vores it-systemer, at der alene indsamles den datamængde, der er nødvendig. Det sikres også automatisk, at omfanget af behandlingen ikke er unødigt stort, og opbevaringstiden ikke er for lang.

For at beskytte dig mod, at uvedkommende får adgang til dine persondata, benytter vi også løsninger, der automatisk sikrer, at data kun er tilgængelige for relevante medarbejdere. Der er også indlejret beskyttelse mod, at et ubegrænset antal personer kan få adgang til data.

 

Vi kontrollerer og opdaterer dine persondata

Vi kontrollerer, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi sørger også for at opdatere dine persondata løbende.

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer.

For at sikre kvaliteten af dine data, har vi vedtaget interne regler og fastlagt procedurer for kontrol og opdatering af dine persondata.

 

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

 

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, med mindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i et behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Hvis vi ønsker at anvende dine persondata til et andet formål end det oprindelige, oplyser vi dig om det nye formål og beder om dit samtykke, før vi påbegynder databehandlingen. Hvis vi har et andet lovligt grundlag for den nye behandling, oplyser vi dig om dette.

 

Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører, bl.a. til brug for markedsføring, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse, og du kan også frabede dig henvendelser i markedsføringsøjemed i CPR-registeret.

Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata, fx som led i indberetning til en myndighed.

Vi indhenter dit samtykke, før vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere i tredjelande. Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere i tredjelande, er vi sikre på, at deres niveau for persondatabeskyttelse passer til de krav, vi har opstillet i denne politik efter gældende lovgivning. Vi stiller bl.a. krav til behandlingen af data, til informationssikkerheden og til opfyldelse af de rettigheder, du har i forhold til fx at modsætte dig profilering og indgive klage til Datatilsynet.

 

Sikkerhed

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler følsomme persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner. Vi kontrollerer deres faktiske adgang gennem logning og tilsyn. For at undgå datatab tager vi løbende back up af vores datasæt. Vi beskytter også fortroligheden og autenciteten af dine data ved hjælp af kryptering.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

 

Brug af cookies

Cookies, formål og relevans

Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies.

 

Vi indhenter dit samtykke

Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

Du kan få flere oplysninger på vores hjemmeside om brug af cookies, og om hvordan du kan slette eller afvise dem. Hvis du vil tilbagekalde dit samtykke, så se vejledningen under vores cookie-politik.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få adgang til dine persondata

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

 

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

 

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

Du har ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke. Hvis vi behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyder.

Hvis du ønsker at bruge din ret til data-portabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt format.

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter vi har modtaget din henvendelse.

Handelsbetingelser

Produkter, abonnementer og tjenesteydelser udbydes af Luise Thye-Østergaard, Carl Baggers Alle 9, 2920 Charlottenlund, CVR-nr. 36237295

KONTAKT 
Kontakt os på info@luisethyeoestergaard.dk

 

PRIVATLIVSPOLITIK
Vi videregiver aldrig informationer til tredjepart. Alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt og efter gældende lovgivning.

 

BETALINGSKORT
På Luisethyeoestergaard.dk tager vi imod følgende kort: Visa, Mastercard, Eurocard og andre internationale kreditkort.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv moms, medmindre andet er angivet.

 

RETTIGHEDER TILHØRENDE LUISETHYEOESTERGAARD.DK

Alle rettigheder til bøger, kurser, foredrag samt alle digitale produkter tilhører Luise Thye-Østergaard. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt.

Indholdet må IKKE mangfoldiggøres eller anvendes til andet end personligt brug. Det vil sige, at det ikke er tilladt at sælge, videregive, videresende, kopiere eller forære indhold fra luisethyeoestergaard.dk.

Såfremt denne bestemmelse overtrædes, er Luise Thye-Østergaard berettiget til en bod fra overtræderen.

Du må naturligvis godt videresende blogindlæg, nyhedsbreve og andet indhold fra Luise Thye-Østergaard, der er gjort offentligt tilgængeligt på hjemmesiden.

 

KØBSBETINGELSER

KURSER, FOREDRAG ETC.

Når du tilmelder dig et kursus, foredrag el.lign. udbudt af luisethyeoestergaard.dk, så betaler du samtidig for deltagelse, og din plads er hermed garanteret.

Tilmelding til kurser, foredrag etc. kan afbestilles, hvis der er mere end 14 dage til startdato. Luisethyeoestergaard.dk opkræver her et administrationsgebyr på 10% af købsprisen. 

Tilbagebetaling hvis du ikke er tilfreds og afmelder din deltagelse, så skal det ske senest 10 dage efter forløbet er startet. Dette skal du dog oplyse på mobil 24942969 og på mail info@luisethyeoestergaard.dk.

 

PERSONLIGE KONSULTATIONER
Personlige konsultationer skal aflyses minimum 24 timer før aftalt tid. Ved aflysning med kortere varsel end 24 timer, hæfter du for hele beløbet.

RABATKODER
De udsendte rabatkoder er personlige og må kun benyttes til eget brug og aldrig videresendes til tredjemand. Misbrug af rabatkoderne vil medføre øjeblikkelig og permanent annullering af medlemskabet og i samråd med de(n) relevante butik(ker) et evt. juridisk efterspil.

 

DIGITALE PRODUKTER (e-BØGER OG LYDFILER)

Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det vil sige, at du selv er ansvarlig for download og sikker opbevaring af materialet, herunder backup. Vi lukker dog aldrig ned for din adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin email, så evt. advarselsmails når frem i tide.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, der vil være tilfælde, hvor adgang til online forløb først sker ved startdato.

BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt via email, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

 

REKLAMATION

REKLAMATION VED KØB AF TJENESTEYDELSER

Hvis du er utilfreds med tjenesteydelser købt hos luisethyeoestergaard.dk, så skal du hurtigst muligt kontakte info@luisethyeoestergaard.dk.

De 2 års reklamationsret sikret i Købeloven frafalder normalt ved køb af tjenesteydelser. Så hvis du oplever utilfredshed med den pågældende tjenesteydelse, skal du hurtigst muligt kontakte os. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, såfremt disse mangler skyldes ydelsens karakter. Denne ret frafalder, hvis der er tale om selvforskyldte omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som luisethyeoestergaard.dk ikke kan drages til ansvar for efter gældende dansk lov.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE VED KØB AF ONLINE PRODUKTER/SERVICEYDELSER

Du er selv ansvarlig for din oplevelse af produktet, hvad angår problemer der relaterer til din netforbindelse, hvorvidt din browser er opdateret til aktuelle version, eller om du har de nødvendige programmer eller applicationer, der gør det muligt at afspille, downloade og læse pdf-filer. Bruger du en tablet eller smartphone, skal du også være opmærksom på de programmer og applikationer, der kræves for at downloade og afspille filer.

Ved køb af e-bøger, skal du have Adobe Acrobat Reader for at kunne åbne filen. Hvis du ikke allerede har Acrobat Reader, kan du hente den gratis her. (http://get.adobe.com/dk/reader/)

 

GENERELLE FORBEHOLD

Informationer og anbefalinger i luisethyeoestergaard.dks produkter, abonnementer og tjenesteydelser bør kun anvendes som informationskilde og bør således ikke anvendes som erstatning for de undersøgelser, behandlinger eller anden form for kontrol, det etablerede sundhedsvæsen tilbyder. Luise Thye-Østergaard kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte gener, som er opstået efter (mis)brug af indholdet på luisethyeoestergaard.dk