Intuitiv Kærlighed – NY bog på vej

… ”Mor du skal ikke have en anden kæreste vel?” Spørger min datter og ser mig dybt ind i øjnene. ”Øhh nej fremstammer jeg – mor skal ikke have en anden kæreste, men jeg skal forstå kærlighed.” Hører jeg mig selv sige uden helt at vide hvorfor, og om det, jeg har sagt, rent faktisk er sandt. Men det er som om min datter tager mine ord for gode vare og lægger sig godt tilrette for at sove.

Selv sidder jeg tilbage med et indre i oprør. Hvordan har jeg tænkt mig at forstå kærlighed.

Det er da ikke så lille en opgave, jeg der har valgt at tage på mine skuldre tænker jeg ved mig selv og trækker på smilebåndet. Sjovt som sandheden til tider trækker os ud af et ganske uventet spor. Kærlighed er om noget uventet. Kærligheden kan komme snigende på de mest uhensigtsmæssige tidspunkter og ødelægge velfungerende familier.

Men er det kærlighed? Netop det spørgsmål har ledt mig til at skrive bogen intuitiv kærlighed – ud fra et brændende ønske om at forstå, hvordan jeg som menneske – og således MÅSKE os som mennesket kan undgå at træde det forkerte skridt mod et af kærlighedens mange ansigter …

 

Moderskab