fbpx

Parforhold

Jeg er stået frem med min historie for at inspirere parforhold til at forebygge.

Jeg tror nemlig på, at de fleste parforhold kan løse deres udfordringer i tosomhed, de skal bare have de rigtige værktøjer til at finde modet frem og stå ved egne behov, med tillid til, at den anden rent faktisk nære så meget kærlighed, at der naturligvis er en fællesvej.

Jeg har ikke kun titlerne til at arbejde med jer, jeg har også gået vejen, og jeg har erfaringer fra de mest smertefulde øjeblikke, hvor jeg selv har siddet med frygten for at miste det kæreste i mit liv – min familie – mine børn – og ikke mindst mig selv!

Hvis du eller hvis I føler jer inspireret, så HUSK at jeg altid har en indledende, gratis og ganske uforpligtende samtale. Fordi det eneste der betyder noget for mig – det er, hvad der betyder noget for jer.

Jeg vil være stolt og glad, hvis I vælger mig til at vise jer vej – til at være dem I er i jeres vi.

ANBEFALINGER

Jeg kan på det varmeste anbefale Luise Thye-Østergaard som behandler. Uden forudgående kendskab rammer hun direkte, kærligt og dybt ind i gammel bagage og hjælper med at forløse smerte. Med én enkelt behandling formåede Luise at heale et meget gammelt sår, hjælpe min krop til at genoprette en ubalance og skabe et energiflow, som åbnede op for healende samtaler og dyb forståelse mellem min mand og jeg. Selve behandlingen var blid og kærlig, der var en stærk energi og Luise var tydelig i sine budskaber, som gav dyb mening. Behandlingen havde en langtidsvirkning i ugerne efter, hvor der både skete noget kropsligt og mentalt. Jeg har prøvet forskellige behandlere gennem tiderne, Luise er i særklasse.

Susanne C.

Luise, jeg er meget taknemmelig for, at du er i mit liv. Tak fordi du har guidet mig på vej i mit kærlighedsforhold til mig selv, til min nye livsledsager og til hans søn. Du gav mig troen og selvtilliden. Så jeg kunne give slip, bruge min intuition og åben op for kærligheden. I dag er jeg en lykkelige kæreste og bonus mor. Der hverdag arbejder med mig selv og kærligheden.

Bettina H