fbpx
Jeg lærte af min egen løgn…
29. august 2018
I dag græd jeg – det gjorde jeg aldrig før…
23. september 2018
Vis alle

Lever du din drøm…?

I sidste uge faldt jeg i snak med en smuk kvinde på min egen alder. Hun fortalte mig, hvordan hun hele sit liv havde drømt om livet med mand, børn, hus og have. Nu var hendes drøm gået i opfyldelse i en relativt sen alder, og pludselig så var det gået op for hende, at det faktisk slet ikke var den måde, hun ønskede at leve på.

Tænk engang et helt – halvt liv har hun gået med en drøm – en drøm, da den først gik i opfyldelse, slet ikke var det, hun havde drømt om.

Sådan tror jeg, at rigtig mange af os oplever det.

Vi lever i 20-30 år og leder efter den eneste ene, med hvem vi skal udleve vores drøm om en tosomhed, der skal se ud på en helt bestemt måde, og når vi så står midt i det, så var det slet ikke det, vi gik og drømte om.

Hvad gik galt – hvad er det, der går galt for os?

Der går ikke noget galt, men vi glemmer en væsentlig ting, og det er, at vi aldrig har levet i vores drøm, så vi ved rent faktisk ikke, om netop den drøm gør os lykkelig.

Og det er, hvad jeg tror er en af vores største udfordringer her i livet!

En udfordring fordi drømmen om fremtiden gør, at vi glemmer at leve i nuet. Nuet som vi har indflydelse på og kun kan leve fuldt og helt, hvis vi er modige nok til at være tilstede.

Det hjælper ikke noget, at vi lever i en fremtidig drøm om, at den eneste ene skal komme og udfylde vores tomrum – fordi der er kun en, der kan udfylde dit tomrum, og det er dig.

Det er dig, der ved at se dit indre i øjnene, har muligheden for at skabe det i og omkring dig, som gør dig hel.

Er du den udgave af dig selv, som du helst vil være?

… Hvis ikke – eller hvis du blot søger inspiration til at blive en bedre udgave af dig selv, så tag et kig i mit GRATIS online univers: LT Academy her på siden…

Og – jeg er først lige begyndt at fylde på, så har du ønsker om specielt materiale, der kunne gøre en forskel for dig, så lad mig det vide, så skal jeg gøre, hvad jeg kan, for at komme med mit bidrag til udvikling af ”den bedste version af dig…!”