I 2017 har jeg 2 kursus forløb et i samarbejde med Differenz og et i samarbejde med Babybite:

Differenz:

YDRE og INDRE skønhed går hånd i hånd

Derfor har jeg indgået et samarbejde med kosmetolog Tina Balle Jensen, der ejer Differenz.

Sammen afholder vi en kursusrække i 2017, hvor vi inviterer dig med på en indre og ydre rejse, der går hånd i hånd, så du kan ”FINDE VEJEN HJEM” – hjem til dit indre barn!

Citat Tina Balle Jensen:

For 5 år siden gik jeg ned med stress. Der begyndte jeg at læse et kursus i mirakler. Det var et unikt værktøj, det lærte mig at finde en indre ro. Jeg lærte at give slip på den ydre verden og få fokus på mig selv – min indre verden.

Jeg lærte, at alt er, som det skal være, uanset hvordan det ser ud.

En erkendelse der er i skærende kontrast til min profession som kosmetolog, hvor jeg i det daglige arbejder med ydre skønhed.

Men YDRE og INDRE skønhed går hånd i hånd og kun ved at finde hjem, til det der er os, kun der er det, at vi bliver hele og føler os hjemme.

AT FINDE VEJEN HJEM er vigtig for os alle og jeg har inviteret Luise Thye-Østergaard ind i Differenz universet, fordi hun er autentisk og enormt inspirerende. Det der fangede mig var, at hun gør noget komplekst så let forståeligt – uden alt det hokus pokus. Luise siger det andre tænker – det gør det let Wauw – det var bare lige der.

Babybite:

Babybite er ekspertviden om kræsenhed, sundhed og spisevaner.

Charlotte Seeger, der står bag Babybite oplever i høj grad, at børn er meget intuitive i deres spisevaner og derfor har vi sat os sammen og udkommer med et online forløb til efteråret.

Et forløb, der stiller spørgsmålet:

Er ALT godt i maven?

Om ALT er godt i maven – handler om at forældrene skal føle sig klar, børnene skal være klar og så skal den rigtige mad serveres på den rigtige måde.

SE mere om Babybite her: http://babybite.dk