fbpx

I foråret 2019 har jeg 3 weekendkurser:

HVID LØGN – SORT SANDHED
Lær at forstå værdien i sandheden

ALT for mange mennesker glemmer den konsekvens, der ligger i den hvide løgn, at en dag kan det blive for meget. Det er ikke længere muligt at leve med den hvide løgn og så er sandheden blevet sort – fordi nu gør den ondt – tilliden er brudt…

Alt for mange bliver skilt
Alt for mange lever med utroskab
Alt for mange lever med skam og skyld
Alt for mange lever med undertrykte behov

Alt sammen fordi de ikke har modet til at stå ved dem, de er, og fordi de frygter for, hvad der sker, hvis sandheden kommer frem. Det er hverken godt for den enkelte, familien eller parforholdet.

Hvordan kommer vi tættere på sandheden om, hvem vi er?
Ved at komme løgnen til livs!

Kurset HVID LØGN – SORT SANDHED sætter fokus på, at ærligheden kan være svær, men hvem er det, vi lyver for, når vi ikke tør stå ved os selv? Og hvem er det vi i sidste ende risikerer at miste?

I et rummeligt forum ser vi på, hvorfor den hvide løgn er så giftig, og hvorfor den sorte sandhed er så eksistentiel vigtig for vores udvikling som hele mennesker og således også udviklingen af vores parforhold.

Gennem teori kombineret med egne praktiske erfaringer, gennemgår vi let tilgængelige teknikker og implementerer nye måder at anskue os selv og vore relationer på. I en legende atmosfære udforsker vi sammenhængen mellem vores tanker, følelser og handlinger, så vi i højere grad kan leve i ærlig selvforståelse og rummelig kærlighed til os selv og andre.

Kurset HVID LØGN – SORT SANDHED er for dig, der ønsker at finde modet til ærligt og kærligt at stå frem, som den du er.

Der er 3 kursusweekender at vælge imellem: datoer kommer
Tid: 9.00 – 15.00 begge dage.
Antal deltagere: Max 14
Tilmelding: info@luisethyeoestergaard.dk
Pris: 2200,-
* Betal minimum 14 dage før og få early bird pris = 1500,-