fbpx

Konsultationer

Mine konsultationer tager altid afsæt i en indledende og uforpligtende samtale via telefon/skype, hvor vi sammen finder ud af, om det giver mening at starte et forløb op for dig eller for jer, hvis du er i et parforhold.

Måden jeg arbejder på er med det formål, at skabe ro i dig/jer, så der skabes plads til forandring, fordi det er min overbevisning, at skal der forandring til i dit/jeres liv, som kan mærkes, så er første skridt, at der er ro i systemet.

Hvordan vi bedst skaber ro og forandring hos netop dig/jer, det taler vi om i den indledende samtale, før en evt. konsultation.

Priser inklusive moms:
  • Konsultation (60 minutter) 1100kr.
  • Konsultationer (90 minutter) 1500kr. (anbefalet)

Hvis der er ønske om et længere forløb, så laver jeg naturligvis et personligt tilbud.

 

Kan du mod forventning ikke holde vores aftale, så skal afbud ske senest 24 timer før aftalte tid.

ANBEFALINGER

Jeg har prøvet forskellige behandlere gennem tiderne, Luise er i særklasse.

Susanne C.

Jeg stod midt i mit livs krise – en grim skilsmisse, hvor både jeg og mine børn var hårdt ramt. Luise gav mig den hjælp, jeg havde brug for til at komme ovenpå og videre og gav mig styrke til at hjælpe mine børn. Hun er helt unik, og det er ubeskriveligt, hvad det er hun gør. Allerede efter første besøg følte jeg at hun havde fjernet en enorm byrde fra min krop. Luise så mig og mærkede mine problemer stort set uden at der blev brugt ord. Hendes indsigtsfulde og dybe behandling var healende og befriende, og hun formåede at løsne mig op, så jeg blev renset på en ubeskrivelig måde. Luise har under hele forløbet kunne sætte de rette ord på mine følelser og give mig troen på at det hele nok skal gå. Og på forunderlig vis har hun formået at give ro til mine børn også – udelukkende ved at behandle mig og uden at møde min børn. Det er svært at sætte ord på, men hun kan virkelig noget, som er helt fantastisk. Jeg er så taknemmelig for at have mødt hende og for al hendes hjælp. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre.

Rikke H.

 

Luise, jeg er meget taknemmelig for, at du er i mit liv. Tak fordi du har guidet mig på vej i mit kærlighedsforhold til mig selv, til min nye livsledsager og til hans søn. Du gav mig troen og selvtilliden. Så jeg kunne give slip, bruge min intuition og åben op for kærligheden. I dag er jeg en lykkelige kæreste og bonus mor. Der hverdag arbejder med mig selv og kærligheden.

Bettina H.

 

Kære Luise, tak fordi du med blidhed og stor intuition har været det spejl hvorigennem jeg har genfundet mit sande jeg. Livet er i sandhed stort og mulighederne uendelige. Din tillid og din sjæls dybde vil altid være en gave til verden. Jeg vil altid være hos dig.

Camilla S.

 

 

Barnet-1