fbpx
I går bad min intuition mig om at spørge efter hjælp, så det gjorde jeg…
28. april 2015
Intuitivt moderskab – rydder op og giver slip
5. november 2015
Vis alle

Intuitivt moderskab – stopper op og mærker efter

Intuitivt moderskab handler om MOD, det handler om at have mod til at stoppe op og mærke efter. For først der, hvor vi stopper op og mærke efter, er det, at vi gør os selv i stand til at handle intuitivt i forholdet til vores børn.

Intuitivt – netop fordi du handler ud fra en følelse frem for noget, du har læst i en bog.

Du skaber dit intuitive moderskab via dit MOD til at være dig selv nærmest fordi igennem det, at være dig selv nærmest, kommer du så tæt på dine børn, som det er dig muligt.

Se sådan på det, Intuitivt moderskab handler om MOD, det handler om at skabe modet i sig selv og herigennem at etablere troen på, at den indre stemme leder på vej i opdragelsen af sig selv såvel som af sit barn.

Nu tænker du måske – opdragelse af mig selv? Og ja, det mener jeg. Jeg tror på, at for at vi kan være forældre for de børn, som har valgt os som forældre, så er vi nød til via MOD at gøre op med vores egen opdragelse.

Et opgør med egen opdragelse handler om at stoppe op og mærke efter. Det handler om at bruge MOD som katalysator for at turde mærke egne følelser – blive bekendt med dem, for at kunne være dem bekendt – altså bekende kulør overfor andre. I denne proces er det vigtigt at rydde op og give slip på egen opdragelse, for den opdragelse der var rigtig i forholdet til dig, behøver på ingen måde at være rigtig for dit barn. Når du, langsomt men sikkert via MOD rydder op i dit indre og bliver bekendt med dine følelser, så er det, at du bliver I stand til at se op og tro på dig selv. Du bliver i stand til at stå ved dig selv og dine følelser.

Følelser, der er helt centrale, når det kommer til intuitiv opdragelse, for det er dine følelser, der er dit indre kompas, de er din indre stemme – din intuition, der leder dig på vej, mod det der gør dig i stand til at fylde op og give dit liv mening.

Det meningsfyldte liv, er noget mange af os stræber efter, og i min verden bliver det kun mere relevant, når vi taler om intuitivt moderskab, fordi vi via egen viden om, hvad der er meningsfyldt for os, får lettere ved at være tilstede i og omkring vores børn. Vi bliver i stand til at være nærværenden. Ikke kun med hovedet men med hele kroppen. Vores følelser får via nærvær muligheden for at træde i karakter og netop der er det, at vi via MOD skaber vores eget Intuitive MODerskab.

Dette indlæg er udgivet første gang i B.E.G. online Magasin august 2015