fbpx
Intuitivt moderskab – rydder op og giver slip
5. november 2015
Intuitivt Moderskab – fylder op og giver livet mening
16. februar 2016
Vis alle

Intuitivt Moderskab – ser op og tror på sig selv

Tro på sig selv handler om at se sig selv og forstå sig selv. Det handler om at engagerer sig i sig selv for at give selvet mulighed for at udfolde sig.

Intuitivt Moderskab – er engagement i sig selv.

Engagement i det Intuitive Moderskab handler om at blive bekendt med sig selv og sine egne behov for at kunne engagerer sig åbent og ærligt i forhold til barnet.

Se sådan på det, engagement til sig selv eller i sig selv, handler om at udvise interesse for sig selv og først når vi er i stand til at udvise interesse for os selv, det vil sige forstå vores egne behov først det er det, at vi bliver i stand til at se op og stå ved os selv i relationen til barnet. Først der er det, at vi som intuitive mødre som intuitive forældre bliver i stand til at være tilsted hos barnet, så de oplever, at vi har interesse og at vi er følelsesmæssigt involveret i fællesheden.

Følelsesmæssig involvering i barnets leg eller ønsker, er ikke altid lige let, men i det intuitive moderskab kan vi opfordre os selv til at stoppe op, mærke efter og spørge os selv; ”Hvad kunne jeg godt lide at lave, da jeg var barn?” Eller: ”Hvornår oplevede jeg, at mine forældre gjorde mig glade?” Ved at finde svar på disse spørgsmål rydder vi op i vores forestillinger om, hvordan vi bør være engageret i vores børn og vi finder frem til, hvordan vi rent faktisk ærligt og helhjertet kan engagere os i deres leg, fordi vi har os selv med. På den måde bliver vi i stand til at se op og tro på os selv, vi står ved os selv og vi engagerer os i os selv som i barnet for at skabe et fælles hele. På denne måde bliver vi i stand til at fylde op og give livet mening ved at vi alle og på hver vores måde bliver delagtig gjort i fællesheden.

Det er kærligt og ærligt engagement til sig selv, til barnet og til fællesheden.

Find tilbage til dit indre barn, og lad det lede dig på vej mod det der for dig er ærligt og kærligt engagement til fællesheden.

Dette indlæg er udgivet første gang i B.E.G. online Magasin nov 2015