fbpx
Intuitivt Moderskab – ser op og tror på sig selv
7. januar 2016
What is love?
11. maj 2017
Vis alle

Intuitivt Moderskab – fylder op og giver livet mening

Meningen med livet er din alene og handler i al sin enkelthed om at være bekendt med sig selv og sine følelser. Fordi i det øjeblik vi bliver vores egne følelser bekendt, så vil vi også være dem bekendt, hvilket betyder, at vi kan stå ved os selv og kommunikere ærligt til os selv som til andre om, hvad det er der rent faktisk giver mening.

Det der giver mening for dig, behøver ikke at give mening for mig og netop derfor er det vigtigt, at vi har modet til at stå ved netop de følelser, som er os iboende fordi kun de følelser er i stand til at tale det sande sprog. Kun de følelser er i stand til at kommunikerer, hvad det rent faktisk er du ønsker dig af dine nærmeste som af livet.

Derfor vil jeg anbefale dig at stoppe op og mærke efter, når en af dine nærmeste vækker en eller flere følelser i dig. Spørg dig selv, hvad er det, at netop den eller de følelser forsøger at henlede din opmærksomhed på, og når du er bekendt med det, så hver følelsen bekendt. Giv følelsen plads og ryd op i unødvendige elementer omkring følelsen. I det øjeblik, hvor du giver slip på de unødvendige elementer, så bliver du i stand til at se op og ikke alene se dig selv i øjnene men også andre og det vil gøre dig i stand til ærligt og kærligt at kommunikerer netop det budskab eller det iboende ønske, som giver mening for dig.

Det er, hvad livet handler om, det handler om at være bekendt med egne følelser, så vi vil være bekendt at kommunikerer, hvad der sker i os, når vores nærmeste spørger ind til selvsamme.

Kommunikerer vi vores ønsker, så øges sandsynligheden også for, at vores ønsker bliver opfyldt og netop derfor gør det muligt at fylde op og give vores eget liv den mening, som er mening for os – ene og alene.

Men det at stå alene handler om mod, mod til at være sig og lægge perfektionismen fra sig. At lægge perfektionismen fra sig handler i al sin enkelthed om at se bort fra, hvad andre mon måtte tænke og i stedet engagerer sig i sig selv for at være sig selv bevidst om, hvad det er, der rent faktisk betyder noget.

Kommuniker det, der betyder noget – det giver mening for alle som én!

Dette indlæg er udgivet første gang i B.E.G. online Magasin feb 2016