Hvad er intuition?

Intuition er uspolerede følelser – det er følelser, der er uberørte og intakte.

Intuitionen er vores kompas her i livet, så vi er i stand til at føle os frem til, hvad der egentlig er den rigtig vej for os.

Den vej, der er rigtig for dig, behøver ikke at være den rigtige for mig, og det er sådan, vi skal se og forholdes os til intuitionen det tavse sprog – følelserne. Følelserne som det tavse sprog er relevant at holde sig for øje, hvis vi ønsker at følge vores intuition.

Mange har svært ved at vide, hvad intuition er, hvordan intuition føles. Intuition er lettest at forklare som skildringen mellem hoved og hjerte. For når vi rationelt kan komme frem til en konklusion, så er det ikke intuitionen (det tavse sprog) der taler, nej så er det hovedet der træder i karakter. Kan vi derimod ikke rationelt tænke os frem til en følgeslutning, men i stedet mærke, at noget er mere rigtigt end noget andet, så er det, at intuitionen træder i karakter og giver mening.

Mening for dig alene fordi intuitionen netop er din alene, intuitionen er din indre stemme, det er den der leder dig på vej i dette liv.

Intuitionen er din personlige vejviser – dit indre kompas.

 

Barnet-1