fbpx

Individ

Jeg er stået frem med min historie, fordi jeg håber på, at du siger til dig selv:

”Hvis Luise hun kan gøre det der, så kan jeg godt gøre den lille ting, som gør den store forskel for mig.”

Jeg har et mål med dig, og det er at vise dig vejen til at være den, du er! Hvis du føler, at jeg er den rette til at inspirere dig på din vej, så HUSK at jeg altid har en indledende, gratis og ganske uforpligtende samtale.

OG vælger du mig, så skal du vide, at det vil være mig en glæde, at vise dig vejen tilbage til den du er.

ANBEFALINGER

Jeg stod midt i mit livs krise – en grim skilsmisse, hvor både jeg og mine børn var hårdt ramt. Luise gav mig den hjælp, jeg havde brug for til at komme ovenpå og videre og gav mig styrke til at hjælpe mine børn. Hun er helt unik, og det er ubeskriveligt, hvad det er hun gør. Allerede efter første besøg følte jeg at hun havde fjernet en enorm byrde fra min krop. Luise så mig og mærkede mine problemer stort set uden at der blev brugt ord. Hendes indsigtsfulde og dybe behandling var healende og befriende, og hun formåede at løsne mig op, så jeg blev renset på en ubeskrivelig måde. Luise har under hele forløbet kunne sætte de rette ord på mine følelser og give mig troen på at det hele nok skal gå. Og på forunderlig vis har hun formået at give ro til mine børn også – udelukkende ved at behandle mig og uden at møde min børn. Det er svært at sætte ord på, men hun kan virkelig bare noget, som er helt fantastisk. Jeg er så taknemmelig for at have mødt hende og for al hendes hjælp. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre.

Rikke H

Luise, jeg er meget taknemmelig for, at du er i mit liv. Tak fordi du har guidet mig på vej i mit kærlighedsforhold til mig selv, til min nye livsledsager og til hans søn. Du gav mig troen og selvtilliden. Så jeg kunne give slip, bruge min intuition og åben op for kærligheden. I dag er jeg en lykkelige kæreste og bonus mor. Der hverdag arbejder med mig selv og kærligheden.

Bettina H

Kære Luise, tak fordi du med blidhed og stor intuition har været det spejl hvorigennem jeg har genfundet mit sande jeg. Livet er i sandhed stort og mulighederne uendelige. Din tillid og din sjæls dybde vil altid være en gave til verden. Jeg vil altid være hos dig.

Camilla S.