fbpx
Hvordan tør DU at gå efter din intuition, hvis alle andre siger det modsatte?
28. november 2014
En fest for hjertet…
23. december 2014
Vis alle

Hvordan tør DU gå efter din intuition, når DU er optaget af hvad andre mennesker tænker?

Kender du det, at du TROR, du ved hvad andre tænker – og – at du bliver overrasket måske nærmest flov de gange, hvor du oplever, at du har taget grueligt fejl.

Det er her vi skal bevæge os hen. Vi har en tendens til at skabe billeder og tanker inden i os, tanker om, hvad andre tænker om os. Men hvad ved vi egentlig om de tanker og hvor meget hold er der egentlig I de tanker?

Ofte er der ikke meget hold I dem!

Selv har jeg arbejdet meget med, at hvis en tanke kom til mig om hvad andre nu måtte tænke om mig, så blev jeg hurtigt enig med mig selv om, at denne tanke lå og ligger hos mig ALENE.

Altså – tanken har intet på sig, det er en virkelighed – en virkelighedsopfattelse, som jeg er ved at skabe. For det er mig ALENE, der tillægger den anden at tænke på en bestemt måde om mig.

Denne måde at se på tanken om hvad andre mon tænker om mig og den måde jeg nu engang har valgt at være på, har faktisk hjulpet mig.

Den har hjulpet mig på den måde, at jeg i dag, når tanke kommer til mig – hvad tænker den person nu om mig.

Så stopper jeg op og mærker efter I mig – hvad er det, der får mig til at tænke sådan om netop denne person? Måske er det fordi, den anden har pænere bukser på end mig, det kan også være at hår og makeup sidder bedre end den makeup, jeg slet ikke har på… Ja faktisk viser det sig ofte, at når jeg har ryddet op i mine egne tanker og smidt det overflødige væk, så kan jeg mærke, at det hele udspringer af mig og når det er accepteret, så gør det det MEGET lettere for mig at se op og tro på mig selv – For det jeg troede den anden tænkte om mig, var med stor sandsynlighed skabt i mig – og mig ALENE…

Efter denne erkendelse – bliver det hele en smule smukkere – det hele bliver lidt lettere – for nu kan jeg jo styre hvilken vej jeg vil gå og hvordan jeg ønsker, at mit verdensbillede skal se ud. Jeg kan styre hvad jeg vælger at tro andre tænker om mig.

Kast dig ud i det – prøv det – du vil blive overrasket over hvilken ny verden der møder dig.