fbpx

Grupper

Mine grupper er morgenmøder hos mig privat og aftenmøder på en stille cafe.

Hele ideen med grupperne er, at der skabes en læringsplatform til at sætte ord på ting, som vi ellers kan have svært ved.

Des mere vi øver os i at sætte ord på overfor andre, hvordan vi har det inderst inde, des mere modige og tillidsfulde bliver vi i vores liv.

Jeg planlægger månedlige morgen (8-10)og aften(20-22) møder igen fra 2019 – datoer kommer. Og kan du ikke vente, så skriv en mail til mig, så sætter jeg dig på listen.

Priser inklusive moms:
  • 2 timer i grupper af ca. 7 personer 150kr.
ANBEFALINGER

Morgenmøderne har givet mig selvindsigt og overbevist mig om, at det altid betaler sig at være ærlig. Og finde mod til at være ærlig. Modet finder jeg, når jeg deler mine tanker med andre. Alene ændrer det intet. Alene uden at dele, sætter jeg livet på hold…ærlighed skaber samtaler som udvikler mig og bringer mig tættere på at leve det liv, jeg elsker.

Helle P.

Tusind tak sødeste Luise, og tusind tak for du gør det muligt at skabe et trygt, kærligt, tillidsfuldt og åbent rum, hvor vi kan mødes, og hvor vi tør åbne op, tør at dele og tør være os selv og total ærlige. Fantastisk! Kan på det varmeste anbefale at deltage.

Christina C.

Det var så fint et morgenmøde! Er taknemmelig for jeg nåede det i sidste øjeblik, og det gav simpelthen så meget mening. Så tak for du åbnede døren til dit hjem og hjalp os at åbne dørene til vores liv og hjerte. Kommer glad igen. Og kan også varmt anbefale at deltage i hyggelig morgenmad og ærligt samtale.

Flavia O.