fbpx

Velkommen til “LT Academy” mit GRATIS online univers!

 

Her vil du kunne finde materiale, som du kan bruge til at blive klogere på, hvem du er, hvad ved dig, som du godt kan lide og gerne vil have mere af – og – hvad ved dig, som du ikke kan lide og gerne vil ændre.

Mange af os vil gerne ændre gamle vaner og handlemønstre, alt fra vores vredesudbrud, vores gråd, vores krop, vores holdning eller noget helt femte. Vigtigst af alt er dog at huske på, at vil vi ændre på noget, som har fulgt os i mange år, så kan vi ikke ændre det, fra den ene dag til den anden.

Ændringer tager tid – så sæt tid af til at finde ud af hvem du er, så du kan skabe den bedste udgave af dig.

Her kommer de første spæde øvelser til dig:

  • du finder 2 selv afklaringsark, starttest 1 og 2 der skal bruges til, at du får et billede af, hvor du står.
  • du finder 7 åndedrætsøvelser, som hjælper dig til at skabe ro i dit parasympatiske nervesystem – fordi afgørende for al forandring er, at du forholder dig rolig.
  • du finder 1 gratis online webinar, der giver dig indblik i dine følelser, så du bedre forstår dit reaktionsmønster, og du får indledende redskaber til at skabe en bedre udgave af dig.

Jeg har lige kastet mig ud i dette online univers – så skriv til mig, hvad der falder dig ind, har du ønsker, mangler du noget, så lad mig det vide, så jeg kan målrette mit GRATIS materiale til dig.

 

I nærmeste fremtid kommer der en GRATIS meditation/visualiseringsøvelse, der hjælper dig på vej, mod dit mod… Ønsker du at modtage den, så følg med her – eller skriv dig op til mit nyhedsbrev på forsiden.

 

Rigtig god fornøjelse!

Klik på nedenstående links og hent dit GRATIS materiale:

Starttest 1

Starttest 2

Vejrtrækningsøvelser

 

Klik på nedenstående video link og få en kort intro til webinar:

Klik på nedenstående video link og se hele det GRATIS online webinar:

 

Du vil opleve, at der løbende kommer nyt materiale – Rigtig god fornøjelse 🙂