fbpx

FOREDRAG, GÅTURER OG WORKSHOPS

Book Luise til foredrag, workshops og ”gå-tur-om-søen”, hvis du ønsker et autentisk og helt igennem ærligt og nærværende møde, hvor mod og sandhed er omdrejningspunktet – ‘she Walks her talk, og det kan mærkes, derfor kan du ikke undgå at have noget med derfra.

 

BOOKING

Luise Thye-Østergaard samarbejder med YOUANDX, der håndterer alle foredragsbookinger og forespørgelser. Ring og forespørg på Luise på telefon 70 200 449 eller via linket HER

 

ANBEFALINGER

Det var en fantastisk aften – så smuk og prikkende til grænser og overbevisninger. Jeg sad tilbage med en følelse af at skuldrene kom ned og en dejlig ro i kroppen – blandet med en fantastisk energi – bygget på kærlighed – så 1000 tak for jer alle – Katja R.

 

Et helt igennem fantastisk indlæg – Tak, Karinna D.

 

Luise har sat et stort aftryk i vores klub. Vi har haft åbne og teoretiske diskussioner om hvad partnerskab er. Spændende hver og en.  Tusind tak Pia S

 

Luise Østergaard har holdt et meget personligt og nærværende foredrag om sit valgte samliv med to mænd. Luises åbenhed og ærlighed om at elske sin mand og at insistere på at leve sammen med ham som livspartner samtidig med at have en kæreste, som imødekommer Luises behov for intimitet og fordybelse er meget inspirerende. Det er en meget inspirerende historie, idet den insisteren på at tage en livsrejse sammen med sin partner og udvikle sig sammen kan relateres til ens eget parforhold. I Luises tilfælde ledte rejsen til at finde et utraditionelt familieliv udenfor normen som netop dækker deres individuelle behov for kærlighed og seksual liv, men kompromisløsheden for at finde lykke er en inspiration til alle. I et bredere samfundsmæssigt perspektiv er det interessant at udfordre normalbilledet om kernefamilien eller den sammensatte familie til at åbne op for andre familiemodeller. Det er en meget individualistisk tilgang fremfor den stereotypiske familieform. Dertil kan man jeg kun tage hatten af for at Luise stiller sig foran 20 kvinder og fortæller hendes egen personlige historie. Luise sætter sig udover sin egen sårbarhed og svarer på alle spørgsmål samt kritik. Tak for det Charlotte D.

 

MINE FOREDRAG ER DINE FOREDRAG…

… og derfor er alle mine foredrag med afsæt i en fælles dialog omkring ønsker og evt. læringsmål.

Jeg har skrevet 4 bøger der alle handler om EGENkærlighed.

På hver deres måde guider bøgerne til, hvordan vi i mødet med dem, der står os nær, har mulighed for at opleve nye sider af os selv. Sider, der kommer til udtryk via vores følelser og des bedre vi bliver til at forstå vores følelser, des lettere bliver det for os at udtrykke og stå ved vores følelser.

I det øjeblik, hvor vi står ved vores følelser og dem vi er, først der er det, at vi rent faktisk udlever vores EGENkærlighed.

Jeg vil glæde mig til en åben og ærlig snak om, hvordan jeg kan inspirerer til, hvad der giver mening for jer…