fbpx
 • Rikke H.
  Jeg stod midt i mit livs krise - en grim skilsmisse, hvor både jeg og mine børn var hårdt ramt. Luise gav mig den hjælp, jeg havde brug for til at komme ovenpå og videre og gav mig styrke til at hjælpe mine børn. Hun er helt unik, og det er ubeskriveligt, hvad det er hun gør. Allerede efter første besøg følte jeg at hun havde fjernet en enorm byrde fra min krop. Luise så mig og mærkede mine problemer stortset uden at der blev brugt ord. Hendes indsigtsfulde og dybe behandling var healende og befriende, og hun formåede at løsne mig op, så jeg blev renset på en ubeskrivelig måde. Luise har under hele forløbet kunne sætte de rette ord på mine følelser og give mig troen på at det hele nok skal gå. Og på forunderlig vis har hun formået at give ro til mine børn også - udelukkende ved at behandle mig og uden at møde min børn. Det er svært at sætte ord på, men hun kan virkelig bare noget, som er helt fantastisk. Jeg er så taknemmelig for at have mødt hende og for al hendes hjælp. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre.
  Rikke H.
 • Nina L.
  Luise har gjort en kæmpe forskel for vores datter, som i årevis har lidt af hundeskræk. På bare kort tid, er det lykkedes Luise ikke bare at afværge hundeskrækken, men også at opbygge en stor kærlighed til netop hunde. Det er helt fantastisk - og vi vil helt klart anbefale Luise til andre familier, der har brug for lidt hjælp og støtte!
  Nina L.
 • Susanne Cudjoe
  Jeg kan på det varmeste anbefale Luise Thye-Østergaard som behandler. Uden forudgående kendskab rammerr hun direkte, kærligt og dybt ind i gammel bagage og hjælper med at forløse smerte. Med én enkelt behandling formåede Luise at heale et meget gammelt sår, hjælpe min krop til at genoprette en ubalance og skabe et energiflow, som åbnede op for healende samtaler og dyb forståelse mellem min mand og jeg. Selve behandlingen var blid og kærlig, der var en stærk energi og Luise var tydelig i sine budskaber, som gav dyb mening. Behandlingen havde en langtidsvirkning i ugerne efter, hvor der både skete noget kropsligt og mentalt. Jeg har prøvet forskellige behandlere gennem tiderne, Luise er i særklasse.
  Susanne Cudjoe
 • Bettina H.
  Luise, jeg er meget taknemmelig for at du er i mit liv. Tak fordi du har guidet mig på vej i mit kærlighedsforhold til mig selv, til min nye livsledsager og til hans søn. Du gav mig troen og selvtilliden. Så jeg kunne give slip, bruge min intuition og åbne op for kærligheden. I dag er jeg en lykkelig kæreste og bonus mor. Der hverdag arbejder med mig selv og kærligheden.
  Bettina H.
 • Camilla Eilersen
  Luise Thye-Østergaard hørte min sjæls desperate kalden, jeg har fået kyndig vejledning og hele  mit liv samt helbred har ændret sig, det er intet mindre end fantastisk, jeg er SÅ taknemmelig, Camilla Eilersen alternativ behandler
  Camilla Eilersen
 • Camilla S.
  Kære Luise, tak fordi du med blidhed og stor intuition har været det spejl hvorigennem jeg har genfundet mit sande jeg. Livet er i sandhed stort og mulighederne uendelige. Din tillid og din sjæls dybde vil altid være en gave til verden. Jeg vil altid være hos dig.
  Camilla S.
 • Mads
  Kære Luise, først og fremmest tak for al den hjælp som du har bidraget med til at ændre mit liv. Uden dig havde jeg ikke rykket mig med den nødvendige hastighed. Først og fremmest fordi du er i stand til at lytte, men også fordi jeg havde øjeblikkelig tillid til dine evner. Det gjorde det lettere for mig at åbne op, og du formåede at forstå mig, men specielt også den livssituation som jeg befandt mig i. Uden dit klarsyn og specielle teknikker til at komme videre - så havde jeg aldrig fået løsnet op og lettet mit hjerte i den grad, som jeg havde brug for i mit liv. Jeg var ikke klar over hvor alvorligt en situation jeg stod i, og jeg var ikke klar over at der i realiteten skulle så lidt til for at ændre mit liv. Med din fortryllende evne til at ramme plet, skete der mirakler. Ikke kun i forholdet til mig selv, men også i forholdet til mine forældre, kone og børn. Tusinde tak. Jeg kan kun varmt anbefale din vejledning til alle, der måtte have brug for det.
  Mads
 • Henrik L.
  Vi har for nyligt anvendt Luise som konsulent ift. behandling af et "traume" hos vores datter.  Luise har klaret den opgave aldeles fremragende. Ift. vores datter har hun udvist forståelse, medfølelse og engagement på et niveau, som man skal lede længe efter. Vi giver Luise vores aller bedste anbefalinger. Henrik L.
  Henrik L.

På vores vej ledes jeg på vej af min intuition.

Det handler om, at du bliver i stand til at gøre dig selv fri og genfinde troen på, at du ved, hvad der er bedst for dig og dine nærmeste.

Jeg arbejder intuitivt udfra disse fire trin, der er skabt som et resultat af min egen vej mod et liv med intuitionen som kompas.

 • Stop op – og mærk efter
 • Ryd op – og giv slip
 • Se op – og tro på dig selv
 • Fyld op – og giv livet mening

Før vores vej begynder, skal jeg vide, at jeg kan gøre en reel forskel for dig. Derfor vil ethvert samarbejde tage udgangspunkt i en indledende telefonsamtale. Her ønsker jeg at høre lidt om dig og hvordan din intuition har ledt dig til mig.

 

Parforhold