Bettina H.
 • Luise, jeg er meget taknemmelig for at du er i mit liv. Tak fordi du har guidet mig på vej i mit kærlighedsforhold til mig selv, til min nye livsledsager og til hans søn. Du gav mig troen og selvtilliden. Så jeg kunne give slip, bruge min intuition og åbne op for kærligheden. I dag er jeg en lykkelig kæreste og bonus mor. Der hverdag arbejder med mig selv og kærligheden.
  Bettina H.
  Camilla Eilersen
 • Luise Thye-Østergaard hørte min sjæls desperate kalden, jeg har fået kyndig vejledning og hele  mit liv samt helbred har ændret sig, det er intet mindre end fantastisk, jeg er SÅ taknemmelig, Camilla Eilersen alternativ behandler
  Camilla Eilersen
  Camilla S.
 • Kære Luise, tak fordi du med blidhed og stor intuition har været det spejl hvorigennem jeg har genfundet mit sande jeg. Livet er i sandhed stort og mulighederne uendelige. Din tillid og din sjæls dybde vil altid være en gave til verden. Jeg vil altid være hos dig.
  Camilla S.
  Mads
 • Kære Luise, først og fremmest tak for al den hjælp som du har bidraget med til at ændre mit liv. Uden dig havde jeg ikke rykket mig med den nødvendige hastighed. Først og fremmest fordi du er i stand til at lytte, men også fordi jeg havde øjeblikkelig tillid til dine evner. Det gjorde det lettere for mig at åbne op, og du formåede at forstå mig, men specielt også den livssituation som jeg befandt mig i. Uden dit klarsyn og specielle teknikker til at komme videre - så havde jeg aldrig fået løsnet op og lettet mit hjerte i den grad, som jeg havde brug for i mit liv. Jeg var ikke klar over hvor alvorligt en situation jeg stod i, og jeg var ikke klar over at der i realiteten skulle så lidt til for at ændre mit liv. Med din fortryllende evne til at ramme plet, skete der mirakler. Ikke kun i forholdet til mig selv, men også i forholdet til mine forældre, kone og børn. Tusinde tak. Jeg kan kun varmt anbefale din vejledning til alle, der måtte have brug for det.
  Mads

På vores vej ledes jeg på vej af min intuition.

Det handler om, at du bliver i stand til at gøre dig selv fri og genfinde troen på, at du ved, hvad der er bedst for dig og dine nærmeste.

Jeg arbejder intuitivt udfra disse fire trin, der er skabt som et resultat af min egen vej mod et liv med intuitionen som kompas.

 • Stop op – og mærk efter
 • Ryd op – og giv slip
 • Se op – og tro på dig selv
 • Fyld op – og giv livet mening

Før vores vej begynder, skal jeg vide, at jeg kan gøre en reel forskel for dig. Derfor vil ethvert samarbejde tage udgangspunkt i en indledende telefonsamtale. Her ønsker jeg at høre lidt om dig og hvordan din intuition har ledt dig til mig.

 

Parforhold